Ana içeriğe atla

2. el eşya alıp satabileceğiniz 5 mobil uygulama

Elinizde artık işe yaramayan eşyalar varsa evinizin bir köşesinde öylece durmasındansa satıp ondan para kazanmayı tercih edersiniz diye düşünüyorum. Ek olarak pahalı olarak gördüğünüz bir ürünü daha ucuz fiyata ikinci el olarak almak isteyebilirsiniz.




Tabi teknoloji gelişti, zaman ilerledi. Eskiden 2. el ürün alıp satmak için dışarıya çıkıp müşteri arayışı içinde olurduk. Ancak çeşitli mobil uygulamaların ortaya çıkmasıyla alıcı ve satıcıların buluşması artık çok kolay. Bu yazımda ikinci el ürün alıp satmak için uygun 5 mobil uygulamayı derledim.

1-Letgo




Bunlardan ilk akla gelen uygulama Letgo. Letgo size otomotiv, teknoloji, ve emlak gibi çeşitli kategorilerde ikinci el ürün alışverişi yapma imkanı sağlar. Aynı zamanda alıcı ve satıcı kolayca iletişime geçip satılacak eşya ile ilgili detayları konuşabilirler.

Eğer kargoyla uğraşmak istemiyorsanız konumunuza yakın teklifleri de görüntüleyebilirsiniz. Letgo 2. el eşya alım satımında popüler bir uygulama olduğundan ilan bulamama endişesi de yaşamazsınız.

2-Dolap




Daha çok kadın ve çocuk giyimine yönelik bir uygulama olan Dolap. Moda meraklısı kadınların ucuz fiyata giysi almasını sağlıyor. Kullanıcılar beğendikleri kıyafetleri takibe alarak satılma durumlarından haberdar olabiliyor.

Kısa sürede satış ilanı oluşturabileceğiniz Dolap'ta kullanıcı memnuniyeti konusunda gözünüz arkada kalmasın. Uygulama her şeyi kontrol ediyor ve 2. el ünlü marka ürünlerine zorlanmadan erişmenizi sağlıyor. 

3- Zebramo




Kadın, elektronik, giyim alanında faaliyet gösteren Zebramo kullanıcı memnuniyetini önemseyen bir kuruluş. Eğer alıcının  kargoyla aldığı ürün kırık ya da bozuk ise zebramo, kullanıcıyla iletişime geçip satan kişiden para iadesi istiyor.

4- GittiGidiyor




Hem orijinal hem de 2. el ürünlerin satıldığı GittiGidiyor ülkede adını duyurmuş bir platform. Geniş ürün yelpazesi sayesinde herkes istediği türden ürünü kolayca bulabiliyor.

GittiGidiyor'a mobil uygulamasından erişebileceğiniz gibi mobil uygulamasından da ulaşabilirsiniz. Mobil uygulamaya sahip olmak size bir avantaj sağlar böylece mobile özel indirimlerden bildirimle haberdar olursunuz.

5- Sahibinden




Başta emlak ve otomotiv olmak üzere birçok alanda eşya alıp, satıp, kiralayabileceğiniz Sahibinden; alanında en güvenilir uygulamalardan. Ürün listesi sayesinde aradığınız kolaylıkşa bulabilirsiniz. Ek olarak 2. el dışında işsizseniz çeşitli iş ilânlarından kendinize göre bir iş seçebilir ya da ilan vererek çalışan alabilirsiniz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

6 maddede Nokia neden battı.

Bundan yaklaşık 10-12 yıl önce herkesin elinde Nokia telefonlar bulunuyordu. O zamanlar Nokia telefon pazarının yüzde 38'ine yakınını oluşturuyordu. Farklı farklı modelleri vardı ve beğenilmeyen telefonu neredeyse yoktu. Peki zamanında herkesin cebinde bulundurduğu bu cihazların üreticisine ne oldu da birden batma noktasına geldi? 1- Gelişime ayak uyduramama. Zaman geçtikçe teknoloji değişiyor haliyle telefonlar da. Ancak Nokia bu değişimi bir türü benimseyemedi. Apple dokunmatik telefon trendini başlattıktan sonra Nokia'nın bütün rakipleri buna ayak  uydurdular ancak Nokia hala bir zamanlar piyasayı kasıp kavuran tuşlu telefonlarına güveniyorlardı. Bunun bedelini de çok geçmeden ödediler. Nokia en sonunda durum ciddiyetini fark edip 2010'da Nokia N8'i çıkardılar. Aslında iyi iş çıkardılar, telefon 12 megapiksellik arka kamerasıyla HD videolar çekebiliyordu. 2014'te iPhone 6'nın bile arka kamerası 8 megapikseldi evet iPhone 6'dan 4 sene önce çıkmasına r

29 Ekim'e özel telefonunuz için 15 Atatürk duvar kağıdı

Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün cumhuriyeti, bu değerli armağanı, emanet edişinin 96. yıl dönümü. Bunun uğruna kanları dökülen, emek veren, acı çeken şehit askerlerimize Allah'tan rahmet diliyor; Atatürk ve silah arkadaşlarına yurdumuz için yaptıkları onca fedakarlıktan ötürü teşekkür ediyorum. Bu güne özel size Atatürk'ü hatırlatacak, ekranınızda her zaman yer alarak sizi kendisine daha yakın hisettirecek 15 duvar kağıdını paylaştım. Umarım beğenirsiniz